Eyeball Graphics

Graafista suunnittelua vuodesta 2006.

Eyeball Graphics toimii ketterästi ja joustavasti yhden ammattilaisen eli allekirjoittaneen voimin. Ydinosaamistani ovat yritysilmeiden suunnittelu, web-suunnittelu, kampanjasuunnittelu sekä julkaisusuunnittelu ja -taitto. Yhteistyöverkostoni kautta pystyn tarjoamaan myös viestinnän ja tekstinsuunnittelun sekä mainoskuvaukset ja painotuotannot avaimet käteen -periaatteella.

Luova työ on aina avainasemassa, mutta olen saanut asiakkailtani hyvää palautetta myös joustavuudesta, nopeudesta, tarkkuudesta sekä varmasta projektinhallinnasta. Panostan pitkäikäisiin asiakassuhteisiin ja suuri osa asiakkaistani onkin ollut mukana jo alkumetreistä saakka. Asiakkainani on sekä suuria että pieniä – kaikki yhtä tärkeitä!

Mikko Jokinen, Eyeball Graphics

VOITA 500 yksittäispakattua siirtotatuointia SEURAAVAAN KAMPANJAASI!

Täytä alle yhteystietosi ja osallistut arvontaan. Voittaja saa 500 InstantTattoon siirtotatuointia omalla designillasi (kuten Radio Rock yläpuolella), arvo 975,00 € (alv 0%). Arvonta suoritetaan 12.2.2017 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voitto tulee lunastaa 15.6.2017 mennessä.

[contact-form-7 id=”30″ title=”Contact form 1″]

Ei kiitos, haluan suoraan sivuille